systemutvecklare.NET

Systemutvecklare.NET

2 år, heltid, 400 YH-poäng, Nyköping - Eskilstuna

Sverige ligger långt fram i den digitala utvecklingen och efterfrågan på systemutvecklare som kan fortsätta driva den framåt är stor. Kompetensbristen är idag en av branschens stora utmaningar. Som systemutvecklare arbetar du med att fram nya och utveckla befintliga IT-system och är en central kompetens för den digitala utvecklingen.

INTRESSEANMÄLAN

Framtidsyrke med agila arbetsmetoder

I din roll som systemutvecklare arbetar du med att identifiera resursbehov för att kunna genomföra specialiserade arbetsuppgifter som att utveckla och underhålla applikationer, olika IT-system. Ofta arbetar man agilt. Välkommen till en utbildning som tar dig med på den digitala utvecklingsresan mot framtiden.

Systemutvecklare berättar

"Jobbet som systemutvecklare innebär flexibla arbetstider, en trevlig arbetsmiljö och bra kollegor." - Kristin Eriksson, Consid AB

"Det är bra att vara duktig på problemlösning, ha tålamod och vara envis. Man har också nytta av att vara serviceinriktad och lyhörd för kundens behov." - Caroline Waddell, Consid AB

Behörighet

För att vara behörig till denna utbildning ska du ha grundläggande behörighet samt följande gymnasiala kurser, eller motsvarande, med betyget lägst E i respektive kurs:

  • Engelska 6
  • Matematik 2
  • Programmering 1

Mer om behörighet, reell kompetens, tillgodgörande mm. hittar du längre ned på sidan.

Viktiga datum

Februari 2022 - Ansökan öppnar

Augusti 2022 - Utbildningsstart

Ta reda på mer

Upplägg och innehåll

Utbildningens mål

Ansökan och antagning

Mer om behörighet

I samarbete med arbetslivet

Frågor och svar