Styr- och övervakningssystem för VVS

Styr- och övervakningssystem för VVS

Kvartsfart, distans, 30 YHp

Denna kurs riktar sig till yrkesverksamma VVS-ingenjörer och likande roller. Idag ställs höga krav på uppdaterade kunskaper om hur man skapar och underhåller avancerade system som kan optimera energianvändningen, övervaka byggnaders prestanda och därmed bidra till hållbara städer och samhällen. Kursen ges på deltid och distans för att man ska kunna arbeta samtidigt.

GÖR INTRESSEANMÄLAN

Under denna kurs får du möjlighet att utveckla en kritisk och analytisk syn på styr- och övervakningsprocessen i projekteringen. Du får också möjlighet att reflektera över olika metoder och tillvägagångssätt och identifiera bästa praxis för att maximera effektivitet och kvalitet i olika projekt.

Kursansvarig lärare är yrkesverksam och väl förankrad i branschen, vilket möjliggör en relevant och verklighetsnära kurs.

 

Specialkunskaper inom styr- och övervakningssystem efterfrågas av branschen
Idag finns det en brist på VVS-ingenjörer med specialkunskaper inom styr- och övervakningssystem. Denna kompetens är avgörande för att effektivt kunna planera, installera och underhålla avancerade VVS-system i olika typer av byggnader, menar branschens representanter.

Behörighet

För att vara behörig till denna kurs ska du ha grundläggande behörighet samt:

  • Minst 6-månaders yrkeserfarenhet på heltid som VVS-ingenjör, VVS-konstruktör, VVS-projektledare eller VVS-projektör. 

Viktiga datum

12 augAnsökan öppnar 
15 septAnsökan stänger 
28 okt - Kursstart

Ta reda på mer

Upplägg och innehåll

Kursens mål

Antagningsprocessen

Behörighet och urval

Ansökan - så här gör du