Arkitekt

Bygghandlingsprojektering för arkitekter

Kvartsfart, distans, 25 YH-poäng

En kostnadsfri distanskurs för dig som är arkitekt och som vill få fördjupade kunskaper i byggprocessens olika skeden, i synnerhet bygghandlingsskedet. Erfarna yrkespersoner undervisar. Utbildningen är framtagen i nära samarbeta med representanter från arkitekturbranschen. Kursen är på deltid för att du ska kunna arbeta samtidigt.

GÖR INTRESSEANMÄLAN

Bygg upp din kompetens inom projekteringsområdet

Bygghandlingsskedet är det sista skedet i processen att ta fram de handlingar som krävs för att uppföra en byggnad. Bygghandligen tas fram i en projektgrupp bestående av konsulter från olika discipliner, vars arbete samordnas av arkitekten. Det är ett komplext arbete som kräver god kännedom om de lagar, regler, normer, standarder och entreprenadformer som krävs för att uppföra en byggnad.

Denna kurs höjer din kompetens inom projektering och ger dig möjlighet att, med god självkänsla ta dig an nya arbetsuppgifter i din yrkesroll som arkitekt. 

 

Behörighet

För att vara behörig till denna kurs ska du ha grundläggande behörighet samt minst 6 månaders yrkeserfarenhet på heltid som arkitekt. 

Viktiga datum

Aug - Ansökan öppnar

Sept - Ansökan Stänger

Okt - Kursstart 

 

Ta reda på mer

Upplägg och innehåll

Kursens mål

Antagningsprocessen

Behörighet och urval

Ansökan - så här gör du

I samarbete med arbetslivet

Andra sidor du kanske är intresserad av