Arkitekt

Bygghandlingsprojektering för arkitekter

Kvartsfart, distans, 25 YH-poäng

En kostnadsfri distanskurs för dig som är arkitekt och som vill få fördjupade kunskaper i byggprocessens bygghandlingsskede. Kursen är framtagen i nära samarbeta med representanter från arkitekturbranschen och leds av yrkesverksamma arkitekter. Kursen ges på deltid för att du ska kunna kombinera studier med heltidsarbete.

GÖR INTRESSEANMÄLAN

Bygg upp din kompetens inom projekteringsområdet

Bygghandlingsskedet är det sista skedet i processen att ta fram de handlingar som krävs för att uppföra en byggnad. Bygghandligen tas fram i en projektgrupp bestående av konsulter från olika discipliner, vars arbete samordnas av arkitekten. Det är ett komplext arbete som kräver god kännedom om de lagar, regler, normer, standarder och entreprenadformer som krävs för att uppföra en byggnad.

Denna kurs höjer din kompetens inom projektering och ger dig möjlighet att, med god självkänsla ta dig an nya arbetsuppgifter i din yrkesroll som arkitekt. 

 

Behörighet

För att vara behörig till denna kurs ska du ha grundläggande behörighet samt minst 6 månaders yrkeserfarenhet på halvtid som arkitekt. 

Viktiga datum

12 augAnsökan öppnar 
15 septAnsökan stänger 
28 okt - Kursstart

Ta reda på mer

Upplägg och innehåll

Kursens mål

Antagningsprocessen

Behörighet och urval

Ansökan - så här gör du

I samarbete med arbetslivet

Andra sidor du kanske är intresserad av