Kommunala aktivitetsansvaret

Kommunala aktivitetsansvaret

Har du hoppat av gymnasiet, eller har du aldrig börjat på gymnasiet? Har du gått ut gymnasiet utan att få gymnasieexamen? Har du gått ut grundskolan men inte fyllt 20 år? Är du folkbokförd i Nyköpings kommun? Vill du ha hjälp att komma igång med meningsfull sysselsättning om dagarna? Då kan du få träffa någon av våra ungdomscoacher för att prata om vad du skulle vilja göra och vilka olika alternativ som finns.

Första gången träffas vi och pratar. Eftersom du är den som vet mest om vad som kan passa för just dig att göra om dagarna, så ställer vi en del frågor till dig för att få veta så mycket som möjligt. Om du inte vill komma ensam får du gärna ta med dig någon som sällskap.

Vad gör du idag?

Ungdomscoacherna på Campus Nyköping vill ha kontakt med ungdomar som är 16-19 år och som inte är inskrivna på en gymnasieskola. Tanken är att du ska få träffa någon av ungdomscoacherna och prata om vad du gör om dagarna och om vad du skulle vilja göra. Målet är att ni tillsammans ska kunna hitta en aktivitet som passar dig.

Hur du får kontakt med oss

Om du vill komma i kontakt med oss fyller du antingen i formuläret via länken nedan eller klickar på knappen kontakta oss nere i högra hörnet.

Kontaktformulär KAA