event campus nyköping

Event på Campus Nyköping

Vi vill inspirera till livslångt lärande och få fler att upptäcka möjligheterna med att studera på hemmaplan. Universitet, högskola eller yrkeshögskola. Allt finns hos oss på Campus Nyköping. Här bjuder vi in till inspirerande föreläsningar och föreställningar, workshops och annat som kan inspirera dig att våga ta det där klivet och utbilda dig. Välkommen till Campus Nyköping!

På gång just nu

Under våren 2022 bjuder vi in till öppna föreläsningar där man utan kostnad får ta del av intressanta livsöden och berättelser. Säkra din plats redan nu via länken nedan!

 

28 April - Bea Uusma – Expedition livet! - FULLBOKAT!

I mer än tjugo år har Bea Uusma försökt lösa den historiska deckargåtan om vad som hände med Andrée-expeditionen år 1897. Bea Uusma föreläser om passion, besatthet och modet att våga. Hon berättar om sina egna vägval i livet. Hur hon som 36 åring valde att sadla om från illustratör till läkare och hur hon tog sig till Nordpolen. Detta är en föreläsning som inspirerar till mod och att våga följa sina drömmar.

 

Plats och tid: Campus Nyköping, Stora torget 7. Starttid kl 18. Insläpp från ca. 17.30

 

19 Maj - Emma Frans – fakta eller trams - FULLBOKAT!

Emmas föreläsning ”Fakta och trams” handlar om hur vi kan förhålla oss till all den information som vi översköljs av på daglig basis. Hur ska vi i tider av ”alternativa fakta”, fejkade nyheter och allmän faktaresistens veta vad som är vetenskapligt och faktabaserat? Emma lyfter upp aktuella exempel, och berättar på ett humoristiskt sätt hur vi kan lära oss vetenskapligt tänkande, samtidigt som en hel del myter avslöjas.

 

Plats och tid: Campus Nyköping, Stora torget 7. Starttid kl 18. Insläpp från ca. 17.30. Kom i god tid.

 

16 Juni - Josefin Johansson – Bildning och humor

En underhållande föreläsning om bildningens historia, den stora kärleken till allmänbildning och varför bildning är så viktigt.

 

Plats och tid: Campus Nyköping, Stora torget 7. Starttid kl 18. Insläpp från ca. 17.30. Kom i god tid.

 

Boka gratis biljetter här -> 

Biljetter

Boka biljetter till öppen föreläsning kostnadsfritt här. Du får max boka 3 biljetter och de får inte säljas vidare. Du ska kunna styrka din identitet på plats tillsammans med bokningsbekräftelsen du får via mejl. Begränsat antal platser.

 

Obs! Under helgdagar kan bekräftelse och biljetter dröja. Vi försöker bekräfta din bokning snarast möjligt nästkommande vardag.

 

Välkommen!


Har du frågor om ett event? Mejla till högskolesamordnare sara.eliasson@nykoping.se
 

Rekommenderade sidor