campus nyköping toppbild

Välkommen till Campus Nyköping

På Campus Nyköping kan du studera på olika sätt och olika nivåer. Vi erbjuder grundläggande och gymnasial vuxenutbildning men också högre utbildning för dig som redan har gymnasiekompetens. Genom Campus Nyköping kan du läsa på universitet och högskola i Nyköping både på plats och på distans. Du kan också gå en eftergymnasial yrkeshögskoleutbildning med direktkontakt med vald bransch. Det finns med andra ord många olika sätt att få vidareutbildning i Nyköping. Med hjälp av vårt stora nätverk av arbetsgivare, högskolor, universitet och myndigheter fångar vi upp framtidens behov inom olika yrken. Resultatet är verklighetsförankrade och givande utbildningar där lärandet ofta leder till jobb, som i sin tur leder till tillväxt och utveckling i vår region. 

Nyheter

Ny högskoleutbildning via Linköpings universitet till Campus Nyköping

LiU startar grundlärarutbildning 4–6 i Västervik och Nyköping Från och med augusti 2023 kommer Linköpings universitets (LiU) grundlärarutbildning med inriktning på årskurs 4–6 att också ges i decentraliserad form.

Equiterapeut och trädgårdsmästare - Nya utbildningar till Yrkeshögskolan

YH-utbildningarna Equiterapeut och Trädgårdsmästare med inriktning odling, innovation och företagande blir nytillskotten på Campus Nyköping som ska höja kompetensen rejält inom sina respektive områden. Utöver detta får Campus Nyköping också fortsätta driva utbildningen Musik och Eventarrangör.

Campus Nyköping lanserar ny webb

Som ett led i att öka tillgängligheten för de som söker utbildning i regionen har Campus Nyköping lanserat en ny, modernare och mer tillgänglig webbplats med en ny grafisk profil.