Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Distansundervisning från och med 18 mars

Med anledning av regeringens besked den 17 mars om att gymnasieskolor, vuxenutbildning och yrkeshögskolor rekommenderas bedriva distansundervisning, har Nyköpings kommun beslutat att Campus Nyköping är stängt för platsförlagd undervisning och alla studerande ska bedriva distansundervisning från och med 18 mars.

Den platsförlagda undervisningen på Campus Nyköping går över till distansundervisning. Detta gäller för studerande inom kommunal vuxenutbildning, sfi, yrkeshögskolan, högskolan och kommunala aktivitetsansvaret, från och med onsdagen den 18 mars. Lärvux ställer tills vidare in all undervisning.

För studerande som behöver IT-stöd för att få distansstudierna att fungera, ring 073-412 12 77 eller maila it.campus@nykoping.se

Ordinarie distansutbildningar pågår som vanligt.

All studie- och yrkesvägledning går också över till distansvägledning från och med 18 mars.

Studerande inom respektive verksamhet kommer att få information från sin lärare och rektor om hur distansstudierna ska genomföras.

 

Information om kommunal vuxenutbildning

På Komvux kommer all utbildning i klassrum att gå över till distans. Vi har inga lektioner i klassrummet. Du som elev ska följa de instruktioner som din lärare i kursen lägger ut på Moodle/lärplattform. Du som elev behöver titta på din mail ofta om det kommer nya instruktioner från din lärare.

Att studera på distans innebär att du måste vara aktiv och göra alla uppgifter du får inom den tid som läraren bestämmer. Vi har samma regler på distansstudier som om det är klassrumsförlagt.

Särskild utbildning för vuxna ställer in all undervisning för närvarande tills personalen meddelar att det återupptas.

Information about corona in other languages