Introduktion till Industri 4.0 MOOC

digital introkurs, Nyköping som studieort

Vill du lära dig grunderna i Industri 4.0, i din egen takt, när du själv vill? Då är MOOC:en ”Introduktion till Industry 4.0” något för dig. Du lär dig grundläggande terminologi och teori samtidigt som du får insikt och förståelse för den fjärde industriella revolutionen och hur den påverkar oss.

GÅ KURSEN HÄR

Upplägg

Kursen är uppdelad i tio moduler, där var och en beskriver olika teknologier inom Industri 4.0. Kursen beräknas ta cirka 40 timmar att genomföra och är på engelska.

 

Om du får godkänt resultat på det avslutande provet i MOOC:en och har minst två års relevant yrkeserfarenhet ges du också behörighet till dessa 3 poänggivande högskolekurser på MDH:

Internet of things för industriella tillämpningar, 5 hp
Simulering av produktionssystem, 5 hp
Big data för industriella tillämpningar, 5 hp

 

Läs mer om kursen på Mälardalens högskola

Anmälan

Öppen digital kurs. Starta när du vill. 

 

 

Behörighet

MOOC:ar är kurser som är öppna för alla, oavsett bakgrund eller yrkeskategori. De kräver inga förkunskaper och du kan starta och genomföra dem när du vill. Kurserna ges online och är helt kostnadsfria. Du kan inte räkna in en MOOC i din examen eller få högskolepoäng för den. Syftet med MOOC:ar är att ge större möjligheter för fler personer att studera vidare eller att byta karriär under livets gång.

Viktiga datum

Starta när du vill.

 

Allmänna datum som gäller för högskolan hittar du här:

 

https://www.antagning.se/sv/anmal-dig-och-hall-koll/viktiga-datum/

Andra kurser du kanske är intresserad av