Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Att studera på våra studieorter

Till VVS-ingenjör kan du även läsa på någon av utbildningens studieorter: Lidköping, Hässleholm, Gävle, Hudiksvall, Mora eller Oskarshamn.

Huvudorten är Nyköping, där utbildningsledning och administration finns. På lärcentrum på respektive studieort finns eget klassrum och stöd av administrativ och teknisk personal. När du ska göra din LIA (Lärande i arbete) kommer även en kontaktperson knuten till utbildningen att finnas på samtliga studieorter.

De flesta föreläsningar sker från Nyköping, med undantag för några gemensamma samlingar i Nyköping (eller eventuellt på annan ort), och du följer undervisningen på ditt lokala lärcentrum med hjälp av modern teknik.

Vid utbildningens start samlas samtliga studerande i Nyköping för teambuilding och ett introduktionspass bestående av bland annat studieteknik och relevanta förberedande kurser. Detta ger dig de bästa möjliga förutsättningarna att tillgodogöra dig utbildningen.