Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Aktuellt

4 oktober 2017

Studiestartsstöd

Är du mellan 25 och 56 år, arbetslös och saknar utbildning från grundskolan eller gymnasiet. Då kan du ansöka om det nya studiestartsstödet. Läs mer här. 

26 september 2017

Kommande YH-utbildningar

Till hösten 2018 planeras nio nya YH-utbildningar. Läs mer om de kommande utbildningarna här.

22 september 2017

Kursstarter grundläggande vuxenutbildning

Nästa start för kurser inom grundläggande vuxenutbildning är 30/10 med sista ansökningsdag 8/10. Läs mer här.

15 september 2017

Vad vill du bli?

Oavsett vilken nivå du befinner dig på, vilka mål och drömmar du har hjälper vi dig att nå dit. Vägen mot din nya kunskap och framtid ska vara rolig, spännande och inspirerande. Med hjälp av stora nätverk och nära samarbete med arbetsmarknaden skapar vi utbildningar som ger dig nya möjligheter och efterfrågad kompetens.

I filmen får du följa tre personer vars förutsättningar och mål i livet såg helt olika ut men med den gemensamma nämnaren att deras nya liv började på Campus Nyköping. Låt oss få vara med på din resa. Vad vill du bli?

13 september 2017

Projektet Byggchansen ska underlätta rekrytering

Byggchansen är ett ESF-projekt som drivs av Campus Nyköping Företag och vars syfte är att underlätta för byggbranschen att få in arbetskraft som annars står långt ifrån arbetsmarknaden. Läs mer om projektet här.

11 augusti 2017

Ny kurs SVA 3

Vecka 34 startar kursen SVA 3 för dig som läst SVA 1 & 2. Kursen ges både som dagkurs och deldistans. Du ansöker här

21 juli 2017

Ansökan till kommunal vuxenutbildning

Den 31 juli öppnar vi upp ansökan till höstterminen igen för grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Gäller för de kurser det finns platser kvar på. Mer information hittar du här.

17 juli 2017

Sök till hotell & turism senast 6 aug

Utbildningen ger dig en grund för att direkt efter utbildningens avslut kunna gå ut i ett yrke inom hotell- konferens och turistnäringen. Start 28 aug. Läs mer och gör din ansökan här.

16 juni 2017

Ny utbildning till bagare/konditor

I september startar vi upp en ny smarrig utbildning till bagare/konditor. Utbildningen ger dig grunderna för att kunna börja arbeta inom bageri/konditori. Ansök senast 3 september. 

15 juni 2017

Restplatser kvar till Fibertekniker och VVS-ingenjör

Alla sökande klarar inte antagningskraven till den utbildning de sökt, därför kan det ibland uppstå restplatser på vissa utbildningar. Dessa har vi nu öppna för sen ansökan till, trots att ordinarie ansökningstid gått ut. Utbildningarna det gäller är Fibertekniker VVS-ingenjör. Antalet platser är begränsat och antagning sker i turordning.